+31 (0)168 380750 info@eurospan.nl

Engeland transporteurs

 
 

Wij bij Eurospan Holland BV zijn Engeland transporteurs. Wij zijn gespecialiseerd in vrachtvervoer over de weg van en naar Engeland. Wij hebben ruime ervaring in het vakgebied en kunnen ons daarom zeker een betrouwbare expediteur noemen. Wij hebben klantvriendelijke en snelle service hoog in het vaandel staan, al meer dan 25 jaar.

Eurospan Holland BV: snelle Engeland transporteurs

Zit uw bedrijf met een transportprobleem? Eurospan Holland BV lost dit graag voor u op. Wij bieden een oplossing op maat en verzorgen onder andere deelladingen, groupagezendingen en complete vrachten. Onze transporteurs zijn in staat om elke zending binnen 24 tot 48 uur na afhaling af te leveren op plek van bestemming in heel Engeland, en natuurlijk andersom. Wij zijn niet zomaar transporteurs naar Engeland, wij leveren een totaalpakket en verzorgen:

  • Begeleiding
  • Planning
  • Uitvoering
  • Expeditie

Ons wagenpark

U vindt ons wagenpark in Klundert. Hier vinden alle expeditie activiteiten plaats. We hebben een loods capaciteit van 1000m2 waardoor we makkelijk opslag kunnen bieden. We hebben hier 25 trekker-oplegger combinaties staan die voorzien zijn van laadkleppen en schuifzeilen. Heeft u nog vragen of wilt u graag gebruik maken van onze Engeland transporteurs? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)168 380750. Wij horen graag hoe we uw bedrijf kunnen helpen met een oplossing op maat.

Waarom Eurospan?

N

24-48 uur levering

N

Goed opgeleid

N

Goede locatie

CONTACT

Neem contact op!

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

E-mail Bel