+31 (0)168 380750 info@eurospan.nl

Groupage Engeland

 
 

Voor groupage zendingen naar Engeland moet u bij Eurospan Holland BV zijn. Wat u ook vervoerd wilt hebben, u wilt natuurlijk in zee gaan met een betrouwbare expediteur. Dit vindt u bij Eurospan Holland BV. Wij bieden namelijk altijd een transportoplossing op maat en werken alleen met ervaren en goed opgeleide chauffeurs die, net als wij, een klantvriendelijke service hoog in het vaandel hebben staan.

Groupage zendingen van en naar Engeland: Eurospan Holland BV

Heeft u verschillende groupage zendingen die in één keer naar Engeland moeten? Laat deze zendingen dan vervoeren door de experts van Eurospan Holland BV. Wij hebben namelijk al meer dan 25 jaar ervaring en hebben alle benodigde kennis en expertise om uw zendingen goed te kunnen vervoeren. We bieden dan ook altijd een transportoplossing op maat. Ook als het gaat om belangrijke documenten, artikelen die gekoeld moeten blijven of zelfs als er gevaarlijke stoffen vervoerd moeten worden. Wij hebben een erg groot wagenpark met veel verschillende soorten voertuigen, passend voor uw vrachten.

Snelle service

Vaak is het bij groupage zendingen naar Engeland erg belangrijk dat dit zo snel mogelijk gebeurt. Bij ons kunt u er vanuit gaan dat we elke zending binnen 24 tot 48 uur op plaats van bestemming krijgen. Dit kan mede door de goede samenwerking met onze Engelse partners. Bent u benieuwd welke oplossing op maat we voor uw groupage zendingen van of naar Engeland kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)168 380750.

Waarom Eurospan?

N

24-48 uur levering

N

Goed opgeleid

N

Goede locatie

CONTACT

Neem contact op!

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

E-mail Bel