Een internationaal koerier voor snel transport vindt u in Eurospan Holland BV. Wij zijn een internationale koeriersdienst en expediteur die al vele jaren transporten verzorgt naar onder andere het Verenigd Koninkrijk. Dankzij de jaren waarin wij deze expertise op hebben kunnen bouwen, beschikken wij nu over een uitgebreid en specialistisch wagenpark waarmee wij voor vrijwel ieder soort transport, van belangrijke documenten tot gevaarlijke stoffen, op kunnen treden als internationaal koerier. Kom er achter wat wij voor uw zending kunnen betekenen en neem contact op met Eurospan Holland BV.

Interesse in onze diensten?

Stuur ons een mailtje

Wat wij u als internationaal koerier kunnen bieden

Door te kiezen voor de internationale koeriersdienst van Eurospan Holland BV, kiest u voor een bedrijf dat alles in huis heeft om uw transport snel en vakkundig op plaats van bestemming af te leveren. Hierbij leveren wij een totaalservice die bestaat uit:

  • Begeleiding
  • Planning
  • Uitvoering
  • Expeditie

Wij nemen u dus alles uit handen met betrekking tot het wegtransport en onze koerier kan uw zending internationaal door heel Europa bezorgen. In Engeland kunnen wij zelfs een levering van 24 tot maximaal 48 uur garanderen.

Ontdek onze internationale koeriersdienst!

U kunt bij Eurospan Holland BV terecht voor allerlei soorten ladingen die u wilt laten vervoeren. Dat komt door het uitgebreide wagenpark dat wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Zo hebben wij voor grote transporten megatrailers beschikbaar en zijn onze wagens uitgerust met ADR zodat ook gevaarlijke stoffen vervoerd kunnen worden. Zelfs gekoelde producten zijn voor de internationaal koeriers van Eurospan Holland BV geen enkel probleem. Kom er zelf achter wat onze internationale koeriersdienst voor u kan betekenen en neem contact op met telefoonnummer +31 (0)168 380750 of vul het contactformulier in. Wij staan u graag te woord.

 

Waarom Eurospan?

N

24-48 uur levering

N

Loodscapaciteit van 1000 m²

N

Klantvriendelijkheid staat voorop

Contacteer ons

    Neem contact op!

    Vragen? Neem gerust contact met ons op.

    E-mail Bel