+31 (0)168 380750 info@eurospan.nl

Pallet transport Engeland

 
 

Voor pallet transport van en naar Engeland schakelt u natuurlijk Eurospan Holland BV in. Wij zijn namelijk dé betrouwbare expediteur die u zoekt voor al uw pallet transport van en naar Engeland. Wij bieden altijd een oplossing op maat als het gaat om transport. Wij zijn er voor groupagezendingen, deelladingen, complete vrachten en natuurlijk ook pallet transport van en naar Engeland. Wij zijn daarnaast een totaalleverancier en verzorgen niet alleen de uitvoering, begeleiding en planning maar kunnen u ook van dienst zijn bij de expeditie.

Pallet transport van en naar Engeland door ervaren chauffeurs

Bij Eurospan Holland BV werken alleen ervaren en goed opgeleide chauffeurs die wij in kunnen schakelen voor uw pallet transport van en naar Engeland. Net als onze chauffeurs, hebben wij een ruime ervaring in het vakgebied; al meer dan 25 jaar! Wij hebben een prettige samenwerking met onze Engelse partners waardoor we er altijd voor kunnen zorgen dat de zending na afhaling binnen 24 tot 48 uur op plaats van bestemming is.

Onze vrachtwagens

Wij hebben veel verschillende vrachtwagens en bestelbussen voor alle soorten vervoer. Wij kunnen hierdoor een oplossing bieden voor elk transportprobleem. Of er nu gevaarlijke stoffen, gekoelde producten of belangrijke documenten vervoerd moeten worden. Wij hebben een erg groot wagenpark waarin altijd het vervoersmiddel dat aansluit bij uw vraag te vinden is. Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)168 380750.

Waarom Eurospan?

N

24-48 uur levering

N

Goed opgeleid

N

Goede locatie

CONTACT

Neem contact op!

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

E-mail Bel