+31 (0)168 380750 info@eurospan.nl

Geconditioneerd vervoer Engeland

 
 

Eurospan Holland BV verzorgt geconditioneerd vervoer van en naar Engeland. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het vakgebied en zorgen altijd voor een snelle en erg klantvriendelijke service. Wij zijn dé betrouwbare expediteur voor groupagezendingen en deelleveringen maar ook voor complete vrachten. Daarnaast werken wij altijd met de best opgeleide Nederlandse chauffeurs.

Geconditioneerd vervoer naar Engeland door Eurospan Holland BV

Wij bieden voor ieder logistiek probleem een oplossing op maat. Ook als er speciale goederen vervoerd moeten worden, die bijvoorbeeld gekoeld moeten blijven, kunnen wij geconditioneerd vervoer naar Engeland regelen. Daarnaast leveren wij altijd een totaalpakket. Wij zijn u niet alleen van dienst op het gebied van uitvoering, begeleiding en planning, maar ook op het gebied van expeditie. Wij zorgen er daarbij altijd voor dat iedere zending binnen 24 tot 48 uur aankomt op plaats van bestemming. Dit kunnen wij realiseren door een goede samenwerking met onze Engelse partners.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in geconditioneerd vervoer naar Engeland door Eurospan Holland BV? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)168 380750. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en bieden u graag een totaaloplossing op maat waarbij u verzekerd bent van onze snelle en klantvriendelijke service.

Waarom Eurospan?

N

24-48 uur levering

N

Goed opgeleid

N

Goede locatie

CONTACT

Neem contact op!

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

E-mail Bel