+31 (0)168 380750 info@eurospan.nl

Transportbedrijf Engeland

 
 

Als u op zoek bent naar een professioneel transportbedrijf voor vervoer van en naar Engeland, dan moet u bij Eurospan Holland BV zijn. Wij werken namelijk alleen met ervaren en goed opgeleide chauffeurs. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van een snelle en klantvriendelijke service. Dit staat bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Eurospan Holland BV: hét transportbedrijf voor vervoer van en naar Engeland

Als u een transportbedrijf zoekt voor uw vervoer van en naar Engeland, dan wilt u natuurlijk een snelle service. Wij zorgen niet alleen voor een klantvriendelijke, maar ook voor een snelle service. Wij hebben goede banden met onze samenwerkingspartners in Engeland waardoor we u ervan kunnen verzekeren dat uw zending na afhaling binnen 24 tot 48 uur afgeleverd wordt op plaats van bestemming. Daarnaast bieden wij altijd een oplossing op maat. Of u nu gevaarlijke stoffen of belangrijke documenten vervoerd wilt hebben, wij hebben de juiste chauffeurs en de juiste vervoersmiddelen voor u klaar staan!

Eurospan Express Service

Wij zijn niet zomaar een transportbedrijf, wij verzorgen ook sneltransport van en naar Engeland. Heeft u een zending die snel vervoerd moet worden naar Engeland, dan kunt u gebruik maken van onze Express Service. Wij hebben hiervoor een telefoonnummer beschikbaar dat 24/7 bereikbaar is. Dit telefoonnummer is 0620434523. Voor meer informatie over onze diensten kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)168 380750.

Waarom Eurospan?

N

24-48 uur levering

N

Goed opgeleid

N

Goede locatie

CONTACT

Neem contact op!

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

E-mail Bel