+31 (0)168 380750 info@eurospan.nl

Groupage dienst Engeland

 
 

Voor groupage dienst naar Engeland schakelt u Eurospan Holland BV in. Wij zorgen namelijk altijd voor een oplossing op maat. Wij verzorgen groupage diensten en deelladingen maar ook complete vrachten van en naar Engeland. We zorgen er altijd voor dat we iedere zending binnen 24 tot 48 uur op plaats van bestemming hebben, van en naar Engeland. Wij zijn hiertoe in staat doordat we een goede samenwerking hebben met verschillende Engelse samenwerkingspartners.

Eurospan Holland BV: voor groupage dienst naar Engeland

Heeft u een betrouwbare partij nodig voor een groupage dienst naar Engeland? Dan schakelt u natuurlijk Eurospan Holland BV in. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in begeleid vervoer van en naar het Verenigd Koninkrijk. Wij zijn een betrouwbare expediteur en hebben service erg hoog in het vaandel staan. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing voor uw transportprobleem en zorgen voor een oplossing op maat. Wij hebben een eigen wagenpark met daarop verschillende trekker-oplegger combinaties met laadkleppen en schuifzeilen. Voor elk soort transport hebben we het juiste vervoer.

Onze chauffeurs

Wij werken alleen met goed opgeleide chauffeurs die, net als wij, klantvriendelijke service hoog in het vaandel hebben staan en weten hoe belangrijk dat is. Heeft u interesse in een groupage dienst naar Engeland door onze ervaren en goed opgeleide chauffeurs? Of zit u met een transportprobleem en wilt u graag een passende oplossing? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)168 380750.

Waarom Eurospan?

N

24-48 uur levering

N

Goed opgeleid

N

Goede locatie

CONTACT

Neem contact op!

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

E-mail Bel