+31 (0)168 380750 info@eurospan.nl

Groupage transport Engeland

 
 

Eurospan Holland BV regelt groupage transport van en naar Engeland. Wij bieden namelijk altijd een totaaloplossing omdat we een klantvriendelijke service erg belangrijk vinden. We weten dat ieder transportprobleem een andere oplossing behoeft, en hebben dan ook de juiste vervoersmiddelen en de meest ervaren en goed opgeleide chauffeurs in huis om u deze passende oplossing te kunnen bieden.

Eurospan Holland BV: professioneel groupage transport in Engeland

Naast dat wij een klantvriendelijke service bieden, bieden we ook een snelle service. Wij weten dan ook dat groupage transport van of naar Engeland een zo snel mogelijke service behoeft. Wij hebben een goede samenwerking met onze Engelse partners, waardoor we binnen 24 tot 48 uur na afhaling uw zendingen binnen het gehele Verenigd Koninkrijk kunnen afleveren. We hebben een eigen wagenpark waar we voor elk soort vervoer het juiste vervoersmiddel hebben staan. We kunnen hierdoor alles vervoeren; van belangrijke documenten tot gevaarlijke stoffen en artikelen die gekoeld moeten blijven.

Jarenlange ervaring

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van deelleveringen, complete vrachten en groupage transport van en naar Engeland. U heeft aan ons een betrouwbare expediteur! Wij zijn daarnaast een totaalleverancier; wij verzorgen niet alleen het transport maar ook de begeleiding, planning en expeditie. Benieuwd hoe we uw transportprobleem op kunnen lossen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)168 380750.

Waarom Eurospan?

N

24-48 uur levering

N

Goed opgeleid

N

Goede locatie

CONTACT

Neem contact op!

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

E-mail Bel