Groupagetransport van en naar Engeland

Vragen? Bel ons op +31 (0)168 380750

 
 

Eurospan Holland BV regelt groupagetransport van en naar Engeland. Wij bieden namelijk altijd een totaaloplossing omdat we een klantvriendelijke service erg belangrijk vinden. We weten dat ieder transportprobleem een andere oplossing behoeft, en hebben dan ook de juiste vervoersmiddelen en de meest ervaren en goed opgeleide chauffeurs in huis om u deze passende oplossing te kunnen bieden.

Interesse in onze diensten?

Stuur ons een mailtje

Snelle en professionele groupagetransport in Engeland

Naast dat wij een klantvriendelijke service bieden, bieden we ook een snelle service. Wij weten dan ook dat groupagetransport van of naar Engeland een zo snel mogelijke service behoeft. Wij hebben een goede samenwerking met onze Engelse partners, waardoor we binnen 24 tot 48 uur na afhaling uw zendingen binnen het gehele Verenigd Koninkrijk kunnen afleveren. We hebben een eigen wagenpark waar we voor elk soort vervoer het juiste vervoersmiddel hebben staan. We kunnen hierdoor alles vervoeren; van belangrijke documenten tot gevaarlijke stoffen en artikelen die gekoeld moeten blijven.

Ontdek onze diensten!

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van deelleveringen, complete vrachten en groupagetransport van en naar Engeland. U heeft aan ons een betrouwbare expediteur! Wij zijn daarnaast een totaalleverancier; wij verzorgen niet alleen het transport maar ook de begeleiding, planning en expeditie. Benieuwd hoe we uw transportprobleem op kunnen lossen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)168 380750 of door het contactformulier in te vullen.

Waarom Eurospan?

N

24-48 uur levering

N

Loodscapaciteit van 1000 m²

N

Klantvriendelijkheid staat voorop

Contacteer ons

    Neem contact op!

    Vragen? Neem gerust contact met ons op.

    E-mail Bel