Groupagetransport in het Verenigd Koninkrijk

Vragen? Bel ons op +31 (0)168 380750

 
 

Eurospan Holland BV: voor groupagetransport van en naar het Verenigd Koninkrijk. U schakelt voor groupagetransport van en naar het Verenigd Koninkrijk natuurlijk het liefst een ervaren en gespecialiseerde vervoerder in. Dan bent u bij Eurospan Holland BV aan het juiste adres. Wij hebben namelijk al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van zendingen van en naar het Verenigd Koninkrijk en werken alleen met ervaren en goed opgeleide chauffeurs.

Interesse in onze diensten?

Stuur ons een mailtje

Groupagetransport van en naar het Verenigd Koninkrijk door een professional

Wij zijn uw betrouwbare partner voor het vervoer van deelladingen, groupagetransport en complete vrachten van en naar het Verenigd Koninkrijk. Wij zorgen er altijd voor dat elke zending binnen 24 tot 48 na afhaling aankomt op plaats van bestemming, binnen het gehele Verenigd Koninkrijk. Naast een snelle service, staat ook een klantvriendelijke service bij ons en onze ervaren chauffeurs hoog in het vaandel. Wij weten namelijk dat klantvriendelijkheid ook erg belangrijk is; daarom leveren we altijd een transportoplossing op maat. Of het nu gaat om het verzenden van belangrijke documenten, producten die gekoeld moeten blijven of andere vracht, zoals gevaarlijke stoffen: wij regelen het voor u.

Neem contact met ons op

Heeft u een transport probleem of bent u op zoek naar een betrouwbare expediteur voor groupagetransport van en/of naar het Verenigd Koninkrijk? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar +31 (0)168 380750 of vul het contactformulier in. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

 

 

Waarom Eurospan?

N

24-48 uur levering

N

Loodscapaciteit van 1000 m²

N

Klantvriendelijkheid staat voorop

Contacteer ons

    Neem contact op!

    Vragen? Neem gerust contact met ons op.

    E-mail Bel